Вибір DJ обладнання в Одесі- поради для початківців

Вибір DJ обладнання в Одесі- поради для початківців

Існує така категорія виконавців, у яких все виходить ідеально: немає паніки щодо наступного треку, плавне і гармонійне звучання сетів. Справа не лише у майстерності, а й у використанні техніки. У статті розглянемо, як зробити вибір DJ обладнання – поради для початківців.

З чого складається технічне обладнання

Технічне обладнання будь-якого діджея складаються не з одного пристрою, а з кількох видів апаратури, яка допомагає в роботі. Зрозуміло, деяким вистачає пари інструментів, але зазвичай такі треки відрізняються простотою, мінімалізмом. Новачку потрібен цілий звуковий арсенал.

Яке обладнання потрібне діджею? У деяких сучасних виконавців робочі місця більше схожі на кабіни фантастичних зорельотів. Але, хоч би яким був досвідченим діджей, у нього завжди має бути контролер, який допоможе створювати справжні музичні шедеври. Ця установка легко втілює в реальність будь-який задум, робить якісні треки. На сьогоднішній день існує прокат dj обладнання, який дозволяє підібрати найбільш підходящий інструмент, який відрізняється від інших моделей.

Рекомендації щодо вибору обладнання для діджеїв

Сьогодні сучасні магазини, що спеціалізуються на оренді та продажу звукової апаратури, пропонують величезний вибір техніки. Діджейство – досить дороге задоволення, і, якщо бюджет обмежений, краще віддати перевагу класичним моделям.

Найважливіше при виборі техніки – визначити, що саме потрібне для роботи. Для цього необхідно вивчити всю інформацію щодо не тільки стилю, що виконується, але і всієї апаратури в цілому. Також можна звернутися за допомогою до досвідченого знайомого діджея, якщо такий є.

Існують бренди, які найкращі на всі 100%. До цієї категорії входять такі моделі, як Pioneer, Denon, Technics. Апарати цих фірм найчастіше встановлюються в клубах, мають хороші рекомендації, але досить недешева ціна. Хвилі можна знайти більш дешеві моделі-аналоги, якщо обладнання підбирається не для професіонала.

Обладнання для діджеїв-початківців дешевше, адже часто досить важко пробитися на початку музичної кар’єри до лав кращих виконавців. Так, у великих містах встановлюють найкраще обладнання, наприклад, марки Pioneer, причому із запасними комплектами, тоді як віддалені райони користуються бюджетними аналогами. Вибрана техніка має відповідати закладу. До того ж якщо обладнання недороге, воно швидко окупається.

Що підійде для початківців

Найбільш важливими для будь-якого діджея, у тому числі початківця, є:

  • мікшерний пульт;
  • джерела звуку;
  • навушники.

Мікшерний пульт – сполучна ланка між усією апаратурою. Для діджейського пульта характерна наявність кросфейдера, функції прослуховування через гарнітуру та еквалайзера з трьома смугами. Для джерела звуку часто використовують вінілові програвачі. На початковому етапі достатньо придбати обладнання без будь-яких наворотів, наприклад, величезної кількості кнопок або лічильника темпу з підсвічуванням.

Орендуватидіджей обладнання в Одесі можна будь-якого типу та вартості. Так, для початківця підійде стандартний регулятор, еквалайзер, фейдер, кросфейдер та регулятор гучності в навушниках. Якщо є можливість, світлодіодний індикатор рівня сигналу не буде зайвим.

Оцініть статтю

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.
Кошик